Vremenska prognoza za 6. decembar i naredne dane

dec 06 2019 /

Vremenska prognoza za 6. novembar i naredne dane

U Srbiji u petak nakon hladnog jutra sa mrazem, ponegde i sa maglom, tokom dana umereno oblačno i toplije sa sunčanim intervalima.

Krajem dana na jugu i jugozapadu, a u toku noći i u ostalim predelima Srbije naoblačenje sa kišom, jedino će na severu ostati suvo. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar. Minimalna temperatura od -5 do 0°C, maksimalna dnevna od 5 do 11°C. U Timočkoj i Negoinskoj Krajini tmurmo i maglovito, temperatura do 4°C. 

U Pančevu i okolini u petak nakon hladnog jutra sa mrazem, tokom dana umereno oblačno i toplije sa sunčanim intervalima. Krajem dana naoblačenje, a u toku večeri i noći biće uslova za slabu kišu. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar. Minimalna temperatura -2°C, maksimalna dnevna 8°C. U Srbiji za vikend još toplije, temperatura i do 15°C. Biće promenljivo oblačno, ponegde sa kišom, a očekuju se i duži sunčani periodi. Početkom sledeće malo svežije, ali i dalje relatvino toplo za ovo doba godine. U utorak naoblačenje sa kišom, na višim planinama sa snegom. 

U Pančevu i okolini za vikend još toplije. Biće uglavnom suvo sa sunčanim intervalima, uz manju mogućnost slabe kiše. Maksimalna temperatura od 11 do 13°C. Početkom sledeće malo svežije, ali i dalje relatvino toplo za ovo doba godine. U utorak naoblačenje sa kišom.