Vremenska prognoza za 12. decembar i naredne dane

dec 11 2019 /

Vremenska prognoza za 12. decembar i naredne dane

U Srbiji u četvrtak umereno do potpuno oblačno i toplije, a tokom većeg dela dana i suvo, ponegde i sa sunčanim intervalima.

U toku večeri i noći očekuje se jače naoblačenje sa kišom, dok će u centralnim i jugoistočnim predelima Srbije ostati suvo. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar, u košavskom području povremeno pojačan, na jugu Banata i u donjem Podunavlju jak. Minimalna temperatura od 1 do 5°C, maksimalna dnevna od 7 do 11°C. 

U Pančevu i okolini umereno do potpuno oblačno i toplije, a tokom većeg dela dana i suvo. U toku večeri i noći očekuje se jače naoblačenje sa slabom kišom. Duvaće umeren jugoistočni vetar, sredinom dana povremeno i pojačan. Minimalna temperatura 4°C, maksimalna dnevna 8°C. U Srbiji u petak nakon oblačnog jutra, ponegde sa slabom kišom, tokom dana smanjenje oblačnosti, pa se očekuju i duži sunčani intervali. U toku večeri i noći novo naoblačenje, ponegde sa slabom kišom. U subotu pre podne oblačno, ponegde sa slabom kišom, dok se posle podne očekuje smanjenje oblačnosti. U petak krajem dana u košavskom području duvaće jak jugoistočni vetar, dok će u subotu vetar u svim predelima biti u skretanju na severozapadni. Maksimalna temperatura u petak od 6 do 14°C, a u subotu od 5 do 11°C. U nedelju i ponedeljak nakon maglovitog i hladnog jutra, tokom dana sunčano i toplije. 

U Pančevu i okolini u petak nakon oblačnog jutra sa slabom kišom, tokom dana smanjenje oblačnosti, pa se očekuju i duži sunčani intervali. U toku večeri i noći novo naoblačenje, uz uslove za slabu kišu. U subotu pre podne oblačno, dok se posle podne očekuje smanjenje oblačnosti. U petak krajem dana duvaće jak jugoistočni vetar, dok će u subotu vetar biti u skretanju na severozapadni. Maksimalna temperatura u petak do 12°C, a u subotu do 7°C. U nedelju i ponedeljak nakon maglovitog i hladnog jutra, tokom dana sunčano i toplije.