Vremenska prognoza za 14. decembar i naredne dane

dec 13 2019 /

Vremenska prognoza za 14. decembar i naredne dane

U Srbiji u subotu umereno do potpuno oblačno i malo svežije, povremeno sa slabom kišom, na planinama sa susnežicom i slabim snegom. Krajem dana očekuje se razvedravanje.

Jugoistočni vetar u toku jutra biće u skretanju na severozapadni i biće povremeno jak, krajem dana u slabljenju. Minimalna temperatura od 3 do 7°C, maksimalna dnevna od 6 do 11°C. 

U Beogradu u subotu umereno do potpuno oblačno i malo svežije, povremeno sa slabom kišom. Krajem dana očekuje se razvedravanje. Jugoistočni vetar u toku jutra biće u skretanju na severozapadni i biće povremeno jak, krajem dana u slabljenju. Minimalna temperatura 6°C, maksimalna dnevna 8°C. U Srbiji u nedelju ujutro hladno i maglovito, ponegde i sa slabim mrazom, tokom dana sunčano i toplije. Maksimalna temperatura u većini predela biće oko 10°C. U prvoj polovini sledeće sedmice jutra će biti vedra, ponegde i maglovita, a tokom dana pretežno sunčano i veoma toplo za ovo doba godine, a maksimalna temperatura u većini predela biće od 11 do 17°C. 

U Beogradu u nedelju jutro hladno i maglovito, tokom dana sunčano i toplije. Maksimalna temperatura oko 10°C. U prvoj polovini sledeće sedmice biće pretežno sunčano i veoma toplo za ovo doba godine, a maksimalna temperatura biće oko 15°C.