Vremenska prognoza za 15. januar i naredne dane

jan 14 2020 /

Vremenska prognoza za 15. januar i naredne dane

U Srbiji u sredu jutro vedro i hladno, uz slab do umeren mraz, ponegde i maglu.

Tokom dana u većem delu Srbije biće sunčano i relativno toplo za ovo doba godine, dok se u pojedinim kotlinama magla očekuje tokom celog dana. Vetar slab, jugoistočni. Minimalna temperatura od -5 do 0°C, maksimalna dnevna od 5 do 12°C, u predelima sa maglom hladnije, temperatura oko 0°C. 

U Pančevu i okolini u sredu jutro maglovito i hladno, uz slab mraz, dok se tokom dana očekuje sunčano i relativno toplo za ovo doba godine. Vetar slab, jugoistočni. Minimalna temperatura -1°C, maksimalna dnevna 7°C. Narednih dana jutra u Srbiji biće maglovita i hladna, uz slab do umeren mraz, dok se tokom dana očekuje sunčano i relativno toplo za ovo doba godine. Na području Vojvodine, Podrinja i Mačve tokom celog dana biće maglovito i tmurno i u tim predelima biće hladnije. U petak magla i niska oblačnost očekuju u većem delu Srbije i biće hladnije, dok se u brdsko-planinskim predelima očekuje sunčano. Maksimalna temperatura narednih dana biće uglavnom od 5 do 10°C, a u predelima sa maglom hladnije, ponegde i oko 0°C. 

U Pančevu i okolini narednih biće suvo, uz maglovita jutra, dok se tokom dana očekuju i sunčani intervali. Maksimalna temperatura biće do 5°C.