Vremenska prognoza za 11. avgust i naredne dane

avg 10 2019 /

Vremenska prognoza za 11 avgust

U Pančevu i okolini u nedelju sunčano i tropski toplo. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar. Minimalna temperatura 22°C, maksimalna dnevna 36°C. 

U Pančevu i okolini u ponedeljak i utorak sunčano i tropski toplo. U ponedeljak će duvati i pojačan jugoistočni vetar. Maksimalna temperatura i do 37°C. U sredu naoblačenje i osetnije osveženje sa pljuskovima i grmljavinom, a biće uslova i za grmljavinske nepogode. Vetar u skretanju na jak severozapadni. Maksimalna temperatura do 23°C. U četvrtak razvedravanje. Maksimalna temperatura do 27°

U Srbiji u nedelju jutro vedro i veoma toplo, dok se u dolinama, kotlinama i na visoravnima očekuje svežije i maglovito. Tokom dana sunčano i tropski toplo. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar. Minimalna temperatura od 16 do 22°C, maksimalna dnevna 33 do 37°C. 

U Srbiji u ponedeljak sunčano i tropski toplo. U košavskom području duvaće jak jugoistočni vetar, na jugu Banata sa olujnim udarima. Maksimalna temperatura od 34 do 38°C. Sunčano i tropski toplo biće i u utorak. Maksimalna temperatura od 33 do 37°C.

U toku večeri i noći u severozapadnim, a u sredu tokom dana i u ostalim predelima Srbije očekuje se naoblačenje i osetnije osveženje sa pljuskovima i grmljavinom i uz skretanje vetra na jak severozapadni.

Biće uslova i za grmljavinske nepogode sa gradom, olujnim vetrom i obilnim pljuskovima. Maksimalna temperaturea od 23°C na severu i zapadu do 33°C na istoku i jugu Srbije. U četvrtak pljuskovi sa grmljavinom. Tokom dana sa severa razvedravanje. Temperatura od 25 do 30°C.