PODRŽITE PROJEKAT K-013.com - Internet magazin

dec 03 2017 /

Mi smo sajt K-013.com. Postojimo već 14 godina. Od 2005. do 2011. godine bili smo jedini sajt koji je pružao informacije 24h sata iz celog Južnog Banata.

Zahvaljujući sajtu K-013.com davne 2005. godine prva "živa" slika je otišla u svet. Tada smo prenosili Internacionalni Karneval u Pančevu. Od tada pa do danas realizovali smo veliki broj sportskih prenosa, koncerata, tribina, manifestacija itd...

U proteklih 14 godina naš sajt je zabeležio višemilionsku posetu, a trend raste svakodnevno.

Danas K – 013 funkcioniše kao event sajt koji posetiocima servira informacije o dešavanjima u Pančevu iz svih oblasti, kao i opšte informacije značajne za savakodnevne aktivnosti. Takođe, preko našeg sajta je moguće pronaći i rezervisati smeštaj u Pančevu u hostelima, apartmanima i vilama u saradnji sa najvećim svetskim provajderom u oblasti turizma Booking.com

Ukoliko želite da se reklamirate na bilo koji način preko sajta K-013.com ili  podržite naš projekat prilogom / spoznorstvom / donacijom preko PayPal-a kontaktirajte nas na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. . 

Urednica portala Milena Pavlović
Urednica rubrika: Anđela Simić
Tehnički urednik: Srđan Kapetanović

VAŽNO!
Ukoliko imate bilo kakvih problema prilikom podrške putem PayPal-a kontaktirajte nas preko email adrese Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Podržite Internet Magazin K-013

Read 2706 times Last modified on ponedeljak, 26 novembar 2018 03:20

Booking.com

 

Podržite Internet Magazin K-013

-------------------