Dodatni letovi Er Srbije za Tivat tokom avgusta

avg 05 2019 /

Er Srbija

Er Srbija će, zbog velikog interesovanja putnika, tokom avgusta povećati broj letova između Beograda i Tivta i kraja meseca će između prestonice Srbije i crnogorskog primorja leteti i do 26 puta nedeljno, saopšteno je iz nacionalne avio-kompanije.

Na taj način, putnici će na raspolaganju imati gotovo dve hiljade sedišta više na avionima „Erbas“ i ATR iz flote Er Srbije.

Srpska avio-kompanija podseća da je 16. jula uvela direktne letove između Niša i Tivta, koji će se od danas do početka zimske sezone obavljati tri puta nedeljno.

Er Srbija će tokom avgusta između svojih baza u Beogradu i Nišu i Tivta obaviti čak 123 povratna leta.

“Posvećeni smo razvoju saobraćaja sa Crnom Gorom, izuzetno važnim tržištem za Er Srbiju. Tivat i Podgorica su dve naše ubedljivo najfrekventnije destinacije, sa 216 povratnih letova koje ćemo obaviti u avgustu, ispred Ciriha sa 84 i London sa 71 povratnim letom“, izjavio je generalni direktor Er Srbije Dankan Nejsmit.

Danilo Orlandić, izvršni direktor Aerodroma Crne Gore, kaže da je Er Srbija za njih jako važan partner, s obzirom na to da je prošle godine ka i iz Crne Gore prevezla preko 245 hiljada putnika.

„Ove godine rast je još veći, što nas izuzetno raduje, a posebno uvođenje linije Niš-Tivat koja je dodatno ojačala našu saradnju… Očekujemo da će do kraja ove godine Aerodromi Crne Gore opslužiti 2,6 miliona putnika, a našem rastu snažan zamajac daju partneri kao što je Er Srbija”, dodao je on.