PANČEVO: Održan master klas u crtanju na majicama

U nedelju, 12. novembra, održan je master klas u crtanju na majicama u organizaciji Udruženja Rusa i potomaka "Romaška", Udruženja "Tvori vsedga" iz Moskve, a uz podršku Kulturnog centra Pančevo. 

Desetoro dece učilo je kako da crtaju na majicama uz pomoć Viktorije Šabašnaje koja je rukovodilac udruženja "Tvori vsegda" i muzički urednik na dečjem radiju 3Do iz Moskve. 

- "Tvori Vsegda", što znači "Stvaraj uvek",  je stvaralačko društvo iz Moskve koje se bavi raznim vrstama radionica kao što su balski plesovi, crtanje na raznim materijalima i druge aktivnosti. Danas smo organizovali Master klas u crtanju na majicama akvarelnim bojama.

Jako mi se dopalo kako su deca radila na ovoj radionici. Naš zadatak je da se što više sprijatelje narodi Rusije i Srbije. Nije je prvi a ni poslednji put da smo u Srbiji i ovom prilikom pozivamo sve vas da budete naši gosti u Moskvi, rekla je ekskluzivno za Pančevo Online Viktorija Šabašnaja.

Drugi master klas biće održan od 16 sati u Svetosavskom domu (Studenskom), kada će polaznici učiti korake iz valcera, polke, kadrila i drugih plesova koji su se nekada igrali na balovima. 

Read 612 times Last modified on nedelja, 12 novembar 2017 19:08
Konoba32Konoba32Konoba32

-------------------