Udruženje „Prepoznaj u sebi“ donira namirnice Sigurnoj kući u Pančevu

Udruženje građana „Prepoznaj u sebi“ sproveli su krajem prošle godine humanitarnu akciju sakupljanja osnovnih životnih namirnica za socijalno ugroženo stanovništvo.

Pored osnovnih životnih namirnica kao što su brašno, šećer, ulje, pirinač, so, mnogi Pančevci su donirali i razne vrste keksa, slatkiša, čokolade, konzerve, mleko, voće i povrće.

Rade Mašić, koordinator OCD „Prepoznaj u sebi“ kaže da je njihova želja od početka bila da sakupe i poklone deo namirnica Domu za decu i mlade bez roditeljskog staranja „Spomenak“  a drugi deo Sigurnoj kući u Pančevu.

- Želeo bih da se iskreno zahvalim našim sugrađanima, našim Pančevcima na svemu što su donirali i stvarno pokazali da imaju veliku  odgovornost i dobru volju  za zajednicu u kojoj žive. Pored ovoga želimo da Sigurnoj kući Pančevo i Domu za decu i mlade bez roditeljskog staranja „Spomenak“ Pančevo, doniramo – poklonimo i određene količine deklasiranog voća i povrća, koje sakupljamo u sklopu akcije „Pomažemo hranom“ koju realizujemo tokom cele godine, kazao je za Internet magazin Pančevo Rade Mašić.

Uručivanje donacije predstavnicima Sigurne kuće Pančevo će se obaviti u utorak 16. januara u 13 časova u prostorijama Udruženja, Žarka Zrenjanina 35, Pančevo.

Konoba32Konoba32Konoba32