MUP: Više osoba uhapšeno u Pančevu i okolini zbog nasilja u porodici

maj 10 2018 /

U više odvojenih akcija pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, u prethodnih nekoliko dana u cilju suzbijanja krivičnih dela izvršenih protiv polne slobode i protiv braka i porodice uhapsili su 41 osobu.

Osumnjičeni se terete da su izvršili krivična dela obljuba nad detetom, nedozvoljene polne radnje, nasilje u porodici, polno uznemiravanje, zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica…

Protiv 55 osoba podnete su krivične prijave u redovnom postupku, dok su dve osobe uhapšene po prethodno raspisanim potragama zbog ovih krivičnih dela.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su M.B. (1988) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici. On se sumnjiči da je svog oca uhvatio i stezao za vrat, nakon čega mu je otvorenom šakom zadao udarac u predelu lica. Osumnjičeni je priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Pančevu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su M.S. (1985) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici na štetu svog oca. Osumnjičeni je priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Pančevu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su D.M. (1972) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici na štetu svoje supruge. Osumnjičeni je priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Pančevu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su T.Đ. (1974) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici. On se sumnjiči da je supruzi i tastu zadao više udaraca u predelu glave i tela. Osumnjičeni je priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Pančevu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneli su krivičnu prijavu protiv četrdesettrogodišnjeg muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo zlostavljanje i mučenje. Sumnja se da je on oštećenoj zadao više udaraca u predelu glave i tela, udarao joj glavu od zid i vukao je po podu.

(Izvor: MUP)

Read 333 times Last modified on četvrtak, 10 maj 2018 09:59

Booking.com

-------------------