PANČEVO: Izmene u režimu saobraćaja zbog održavanja 16. Internacionalnog Karnevala

Zbog održavanja 16. Internacionalnog Karnevala Pančevo 15. i 16. juna doći će do izmene u režimu saobraćaja u Pančevu.

Zbog programa na centralnoj bini koja de biti postavljena u ulici Kej Radoja Dakida, u produžetku ulice Nikole Tesle/ Trg Đorđa Vajferta u Pančevu, bide zatvorena ulica Kej Radoja Dakida od ugla ulice Đura Jakšid do ul. Dr Svetislava Kasapinovida, dana 15. juna od 16 часова до 17. juna 2018. do 07 časova.

Zbog međunarodne karnevalske povorke, dana 16.06.2018.god. u Pančevu, biće zatvorena ulica Vojvode Radomira Putnika, i to:

- od 15 časova zatvara se deo ulice Vojvode Radomira Putnika od ul.Karađorđeve do ul.Vojvode Petra Bojovida, radi postavljanja zaštitnih ograda i tehnike;

- od 18 časova u celoj ulici Vojvode Radomira Putnika, ul. Miloša Trebinjca od ul. Miloša Obrenovida do ul. Vojvode R.Putnika, ul. Oslobođenja od kružnog toka do ul. Vojvode R.Putnika.

Zbog kretanja i programa međunarodne karnevalske povorke za saobraćaj de biti zatvorene ulica kojom se povorka kreće , kao i delovi ulica koje se ukrštaju sa ulicom Vojvode R. Putnika.

Početak međunarodne karnevalske povorke je u 20 časova. Okupljanje karnevalskih grupa i učesnika je od 19 časova u ul. Miloša Trebinjca.

- Molimo stanare pomenutih ulica da, ako imaju potrebu da se kreću svojim vozilima u navedeno vreme zatvaranja ulica, vozila izmeste pre zatvaranja ulica. Imajući u vidu da se očekuje veliki broj učesnika i posetilaca, molimo sve koje dolaze svojim vozilima da se parkiraju na mestima predviđenim za parking van ulica predviđenih za zatvaranje. U četvrtak, 14.06.2018.g., molimo vozace da ne parkiraju svoja vozila na javnoj površini u produžetku ulice Nikole Tesle ka silosu, zbog postavljanja bine. U subotu, 16.06.2018.g., molimo vozace da ne parkiraju svoja vozila na javnoj površini kod Železničkog parka i silosa, zbog postavljanja i ispaljivanja vatrometa, navodi se u saopštenju.

Iz Organizacionog odbora se zahvaljuju svim sugrađanima na razumevanju i podršci da predstavimo naš grad na najbolji način i, kao uvek, budemo dobri domadini svim gostima i posetiocima koji su u Pančevo dobrodošli. 

Read 937 times Last modified on četvrtak, 14 jun 2018 09:54

 

Podržite Internet Magazin K-013