Više hapšenja zbog droge i oružja u Pančevu

nov 19 2018 /

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su Z.G. (1982), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je prilikom pretresa, u stanu osumnjičenog, pronašla više od 250 grama marihuane. Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden nadležnom tužilaštvu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneće krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv dvadesetčetvorogodišnjeg muškarca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorija osumnjičenog pronašla 119 grama i 29 semenki marihuane.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv dvadesetdevetogodišnje žene zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorija osumnjičene pronašla oko 44 grama marihuane, 71 tabletu sa liste psihoaktivnih susptanci i digitalnu vagicu za precizno merenje.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv dvadesetdevetogodišnjeg mladića, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Policija je prilikom pretresa stana osumnjičenog pronašla  tri lovačke puške, revolver, vazdušnu pušku, oko 170 metaka različitog kalibra i tri nišana.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su B.J. (1946), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Policija je prilikom pretresa, u stanu osumnjičenog pronašla pištolj i osam metaka. Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden nadležnom tužilaštvu, navodi se u saopštenjima MUP-a.

Last modified on ponedeljak, 19 novembar 2018 11:22
Konoba32Konoba32Konoba32

-------------------