PREGLED VESTI 26. NOVEMBAR

nov 26 2015 /

Gradonačelnik grada Pančeva Saša Pavlov od ove nedelje uvodi redovan termin za prijem građanki i građana Pančeva. Gradonačelnik će svakog petka u terminu od 10 do 12 časova razgovarati direktno sa građanima. Prvi sastanak biće održan u petak 27. novembra.

U Gradskoj upravi grada potpisan je juče Ugovor između Atletskog saveza Srbije i grada Pančeva o obezbeđivanju idejnog projekta za izgradnju atletske staze u okviru Gradskog stadiona. Ugovor su potpisali gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov i generalni sekretar Atletskog saveza Srbije Slobodan Branković.

U kafiću “Voz” u Pančevu danas popodne biće organizovan koncert harfistkinje iz Pančeva, Sare Vlajić, od 18 do 19.30 časova. Publika koja bude uživala u svom omiljenom piću u ovom lokalu, imaće priliku da čuje i dela Mocarta, Donicetija, Ofenbaha i druge kompozitore koji su pisali melodije za harfu.

Izložbe „The Ten Faces” - Nataša Šarić, „Intense silence” - Ivana Rajić i „24 hours of bodyrocking” - Jelena Gorički biće svečano otvorene u okviru festivala ženskog stvaralaštva “Hajde da virimo” večeras u 19 sati u Galeriji Milorada Bate Mihailovića u Pančevu. Izložba će biti otvorena svakog dana sem nedelje, od 17 do 20 sati, do 2. decembra.

Read 867 times Last modified on nedelja, 20 decembar 2015 01:52
More in this category: Dani Rumuna u Glogonju »

Booking.com

 

Podržite Internet Magazin K-013

-------------------