SANJA ILIĆ & BALKANIKA PRVI PUT U PANČEVU: Dva sata vrhunske muzike na Trgu Đorđa Vajferta

avg 29 2019 /

Sanja Ilić & Balkanika koncert u Pančevu

Sanja Ilić i Balkanika priredili su u sredu, 28. avgusta, spektakularan koncert na Trgu Đorđa Vajferta. Balkanika se Pančevcima po prvi put predstavila na najlepši način i opšte zadovoljstvo brojne publike.

U sav glas i sa puno emocija svi zajedno su pevali hitove poput "Princeza", "Plava ptica", "Ne kuni me, ne ruži me majko", "Đelem Đelem", "Gusta mi magla padnala"… ali i nove pesme poput one “Nova deca” sa kojom su Sanja Ilić i Balkanika nastupili na takmičenju “Pesma Evrovizije”.

Sanja Ilić & Balkanika koncert u Pančevu

- Super je bilo, čak mi se dopala i mala bina jer je atmosfera bila intimna. Ne mogu da se odlučim u poslednjih deset koncerata koji je bio bolji, ali u Pančevu je publika bila najrazigiranija i najraspevanija što je na mene ostavilo poseban utisak, rekao je za K-013 Online Sanja Ilić.

Sanja Ilić & Balkanika koncert u Pančevu

Na naše pomalo bezobrazno pitanje da li će Pančevci sada ponovo čekati 20 godina na sledeći koncert Balkanike Ilić kaže:

- Ja bih voleo da se viđamo češće, ali to ne zavisi od nas. Mi imamo toliko energije da bismo mogli da sviramo svaki dan. Dobro je raspoloženje u ekipi, putovanja nam ne smetaju. Pančevo je za nas bilo veliki izazov. Već nekoliko puta je trebalo da sviramo u vašem gradu i evo konačno se i to desilo. 

Sanja Ilić & Balkanika koncert u Pančevu

Balkanika nastavlja sa kocertnim aktivnostima. Ono što treba posebno najaviti je veliki koncert 13. decembra u Sava Centru, kada će Balkanika zvanično početi proslavu 20. godina postojanja.

Sanja Ilić & Balkanika koncert u Pančevu

Ovaj koncert je K-013 Online direktno prenosio preko interneta. 

(Foto: Balkanika, K-013 Online, P. Kolarski)