DS Pančevo: SNS da prestane sa obmanama građanki i građana Pančeva

sep 12 2019 /

DS Pančevo: SNS da prestane sa obmanama građanki i građana Pančeva

Gradski odbor Demokratske stranke Pančevo je izdao saopštenje u kome najoštrije osuđuje izjavu funkcionera Srpske napredne stranke u Pančevu Miše Markovića i poziva kako njega tako i ostale funkcionere Srpske napredne stranke da prestanu sa obmanama građanki i građana Pančeva notornim lažima i neistinama.

- Povodom asfaltiranja pružnih prelaza u Kozaračkoj i Skadarskoj ulici, Mišo Marković je izjavio na, takozvanoj, RTV Pančevo dana 09. septembra 2019. godine da prethodna vlast nije ni znala gde se nalaze ove ulice. Podsećanja radi, obe ulice su asfaltirane za vreme vlasti Demokratske stranke, 2010. godine, a asfaltiranje četiri pružna prelaza predstavlja refleksiju stanja u nešem gradu kada su u pitanju ulaganja u infrastrukturu kao važnog osnova daljeg razvoja Pančeva.

Za vreme dok je vlast vršila Demokratska stranka u naselju Mladost pored pomenutog asfaltiranja Skadarske i Kozaračke ulice, rekonstruisan je nadvožnjak na Novoseljanskom putu, uređene pešake staze u Pelisterskoj i Kajmakčalanskoj ulici, počela je izgradnja kanalizacione mreže na Kudeljarskom nasipu, izgrađena zdravstvena stanica Mladost, izgrađen vrtić „Petar Pan“, uređen parking ispred sportskog centra, uređen Železnički park, javna rasveta u naselju...

Funkcionerima Srpske napredne stranke savetujemo umesto što svakodnevno iznose neistine pred građanke i građane Pančeva da makar pokose travu i pokupe smeće oko objekata koji su izgrađeni i uređeni u vremenu kada je vlast vršila Demokratska stranka. Za punih sedam godina vlasti Srpska napredna stranka građanke i građane naselja Mladost tretira kao građane drugog reda, a njihovu sposobnost i brigu najbolje oslikava okosnica kampanje iz 2012. godine za uređenje Peskane jer projekat nije ni pokrenut a još manje završen, navodi se u saopštenju DS Pančevo.