Premijera dokumentarnog filma "Kolevka vremena" u Pančevu

feb 20 2019 /

dokumentarni film kolevka vremena

Dokumentarni film "Kolevka vremena" autora Bojana Vojnova, predstavlja priču o postojanju ljudi posebnog kova, rođenih da vole, a da se nikada ne umore, sa željom da se ponovo rode, pa onda sve isto, iz početka.

Premijerom filma koja će se održati u petak 22. februara sa početkom u 19 časova, u maloj sali Gradske uprave u Pančevu zavirite u svet tradicije i starih zanata koji izumiru. Otključajte riznicu uspomena i pronađite odgovore za kojima traga savremeni čovek, već pomalo umoran od brzog načina života. U okviru premijere filma "Kolevka vremena" uživajte i u dokumentarnom filmu "U dolovima ravnice", filmu nagrađivanom na međunarodnim festivalima filmskog stvaralaštva.

Dokumentarni film „Kolevka vremena” proizvod je istoimenog projekta koji je finansiran od strane Grada Pančeva po Javnom konkursu za su/finansiranje projekata u oblasti kulture za 2018. godinu. Film „Kolevka vremena” je nastavak filma „U dolovima ravnice”, a oba filma su deo projekta / kulturne platforme pod nazivom „Promocija kulturno-istorijskog nasleđa i kulturno-turističkih potencijala Dolova”.

Mala sala Gradske uprave grada Pančeva - Prvi sprat.
Ulica: Trg Kralja Petra Prvog 2-4
Petak, 22. februara sa početkom u 19 časova.

ULAZ SLOBODAN!