SEHA liga: Rukometaši “Dinama” putuju u Slovačku (VIDEO)

sep 30 2017 /

Narednu utakmicu u okviru SEHA lige, u 5. kolu, rukometaši pančevačkog Dinama će igrati u gostima, 3. oktobra od 19 časova, protiv ekipe Tatran Prešov u Slovačkoj.

Iz utakmice u utakmicu naši rukometaši su sve sigurniji i pružaju sve kvalitetniju igru, ali pred 5. kolo žuto – crni oslabljeni su za šest igrača, što zbog povreda što zbog bolesti.

Ivan Petković, trener Dinama, zabrinut je što u trenažnom procesu nije uspeo da uradi sve što je planirao, ali uprkos tome, obećava da će njegovi momci dati sve od sebe na utakmici.

Nikola Radovanović, igrač Dinama kaže da su svesni da ih čeka jedna jako teška utakmica jer odlaze na megdan veoma iskusnoj ekipi.

- Mi ćemo pokušati da ponovimo dobru igru kao u Brestu i pored kadrovskih problema koje trenutno imamo. Većina nas smo debitanti u ovoj ligi i mi iz utakmice u utakmicu sve više napredujemo i skupljamo neophodno iskustvo za domaću ligu i plej of. Očekujemo sve bolje i bolje rezultate iz utakmice u utakmicu.

Mi smo ekipe s kojima sada igramo SEHA ligu do sada samo gledali na televiziji, sve one igraju Ligu šampiona, i sada smo dobili priliku da vidimo gde smo mi u odnosu na te igrače, na kom smo nivou u odnosu na njih, da vidimo naše nedostatke i na čemu bismo mi trebali da radimo da bismo došli do njihovog nivoa da možemo da se nosimo sa njima u u kontinuitetu da igramo dobre utakmice svih 60 minuta, kazao je Radovanović.

Igrači Dinama sutra uveče putuju u Slovačku, a pre utakmice imaće priliku i za dva treninga. Utakmicu ćete u utorak, 3. oktobra moći da pratite na kanalu Arene Sport.

Read 946 times Last modified on subota, 30 septembar 2017 14:50

Booking.com

 

Podržite Internet Magazin K-013

-------------------