Sanja Marić osvojila zlato u trci na 600 metara

okt 03 2017 /

Sanja Marić, atletičarka AK Tamiš iz Pančeva osvojila je zlatnu medalju u trci na 600 metara na Otvorenom prvenstvu Beograda u kategoriji pionira U14.

Ona je deonicu od 600 metara istrčala za 1.43,69 s.

Takmičenje je održano u subotu, 30. septembra u organizaciji Atletskog saveza Beograda na stadionu Vojne Akademije.

Otvoreno prvenstvo Beograda je takmičenje visokog ranga – u zvaničnom je kalendaru Atletskog saveza Srbije, i po kvalitetu je odmah iza državnog i pokrajinskog prvenstva.

Ovim uspehom mlade atletičarke Sanje Marić, Atletski klub Tamiš je ostvario još jedan u nizu velikih uspeha u sezoni 2017.

Zoran Kocić, trener AK Tamiš ističe da se Sanja Marić i ovaj put takmičila sa dve godine starijim atletičarkama i da je u finalnoj trci pobedila zvaničnu dvoransku šampionku Srbije za 2017 godinu.

Inače, na Otvorenom prvenstvu Beograda u atletici učestvovalo je 20 atletskih klubova sa više od 200 atletičara i atletičarki, a takmičenje je održano prema zvaničnim propozicijama i pravilima Atletskog saveza Srbije (elektronsko merenje rezultata, fotofiniš...).

Do zatvaranja veoma uspešne atletske sezone atletičare i atletičarke AK Tamiš očekuje sledećeg vikenda atletski miting u Vršcu - treće Atinske atletske igre, gde će veliki broj mladih atletičara i atletičarki AK Tamiš učestvovati u raznim atletskim disciplinama.

(V.J.P.)

Read 329 times

Booking.com

 

Podržite Internet Magazin K-013

-------------------