PANČEVO: Prvi put u Srbiji održano takmičenje u dečjem fitnesu (FOTO, VIDEO)

okt 15 2017 /

U Kulturnom centru Pančevo juče je u organizaciji FLEX fitnes kluba održano Svetsko takmičenju u dečjem fitnesu, “Fit Kid”, koje se po prvi put održalo u Srbiji.

Za ovo takmičenje bilo je prijavljeno više od 250 učesnika iz 17 zemalja sveta. Ulaz je bio besplatan, a sala Kulturnog centra bila je izuzetno posećena.

Publika je sa oduševljenjem posmatrala akrobacije i akrobatske koreografije dece uz muzičku pratnju. Marija Sendi Horvat, predsednica Fitnes federacije Mađarske veoma je zadovoljna organizacijom takmičenja.

- “Veoma nam je drago što smo ovde. Ovo je odličan prostor za takmičenje, osvetljenje je dobro, kao i tehnika. Svi takmičari dobijaju medalje i diplome, tako da je ovo odlično organizovano, pogotovo za decu, kazala je ona.

Milan Kostić, potpredsednik Nacionalne fitnes asocijacije Srbije podseća da se Svetski kup u dečjem fitnesu prvi put organizuje u Srbiji.

- Mislim da se u našem gradu ranije nije održalo nijedno svetsko takmičenje. Zadovoljan sam što se puno reprezentacija prijavilo i došlo da učestvuje na takmičenju baš u našem gradu. U nedelju je drugi dan Svetskog kupa u fitnesu i bodibildingu, na kojem će nastupiti juniori i seniori iz 17 zemalja. Najbrojnija je turska reprezentacija za više od 50 takmičara, kazao je Kostić.

U nedelju, 15. oktobra će se održati Svetski kup u fitnesu i bodibildingu za juniore i seniore, u 25 muških i 12 ženskih kategorija.

Prijavljeno je više od 150 učesnika. Na kraju dana biće proglašen i apsolutni šampion.

(Na slici: Reka Zahorecz, pobednica u kategoriji Solo category A, training over 3 years, solo girls junior 2)

Read 698 times Last modified on nedelja, 15 oktobar 2017 11:06

Booking.com

-------------------