SEHA LIGA: Dinamo dočekuje ekipu iz Celja

okt 15 2017 /

U nastavku takmičenja u regionalnoj SEHA ligi, rukometaši Dinama dočekuju u utorak, 17. oktobra ekipu iz Celja.

Utakmica ovog 6. kola SEHA lige počeće u 19 sati u Hali sportova na Strelištu.

Na konferenciji za novinare Ivan Petković, šef stručnog štaba prvo se osvrnuo na sve ono što je Dinamo učinio u prethodnim sezonama, podsetio na te uspehe, jer samo tako su, kako voli da kaže, zaradili, da igraju sa jednim klubom kakav je Celje. 

- Slovenci pretenduju na fajnal-for SEHA lige, a reč je o jednom izuzetnom timu. Podatak da su savladali Kilce, kao i da igraju odlično u Evropi, dovoljno govori o njima. Moj kolega Tamše odlično radi svoj posao. Za njih igraju Mitrović, Mlakar, Anić, slovenački reprezentativac Lesjak je na golu, a Celje, sasvim sigurno, u ovom trenutku ima nekoliko najboljih mladih igrača na Starom kontinentu. Takođe, doveli su i Dušebajeva. Nije nikakva novost, i Celje je favorit protiv nas. Kad pričam o Dinamu, pre svega, malo je bolja zdravstvena situacija nego prošlih nedelja, ali i dalje nije to sjajno. Mogu da obećam da ćemo biti skoncentisani i dati sve od sebe, pa ćemo videti za koliko će to biti dovoljno. Pozivam i naše navijače da budu naš osmi igrač, kako se to kaže, rekao je Petković.

Jovan Stojanović, srednji bek Dinama istakao je da u Pančevo dolazi ekipa koja igra vrlo dobro na oba fronta, u Ligi šampiona i SEHA ligi. 

- Njihovo najjače oružje je ta brza tranzicija, to će biti najveći izazov za nas, da to sprečimo. Mi smo se konačno kompletirali i sigurno ćemo izgledati sada mnogo bolje. Dugo nismo igrali u Pančevu, pa se nadam da su se naši navijači uželeli rukometa i da će doći da nam pomognu, kao i uvek, kazao je Stojanović.

Nakon utakmice 17. oktobra u Pančevu, rukometaše Dinama očekuju dve utakmice u gostima: 14. novembra protiv ekipe Vardara i 21. novembra protiv ekipe PPD Zagreb.

(S.D.)

Read 357 times

Booking.com

-------------------