ATLETIKA: Četiri medalje za pančevačku "Panoniju"

okt 16 2017 /

Na tradicionalnoj 54. uličnoj trci „Grand Prix Požarevac 2017“, koja spada posle Ćuprije u red najjačih uličnih trka u Srbiji, u petak, 13. oktobra nastupili su i takmičari iz Pančeva.

Atletski klub "Panonija" iz Pančeva je nastupio sa sedam takmičara i osvojio četiri medalje. 

U  konkurenciji devočica prvog razreda briljirala je Valentina Mirkov u trci na 200mosvojivši svoju prvu medalju u karijeri - bronzu. 

Odličan finiš na 400m imala je i Hana Jaramaz koja je sa samo pet meseci treninga ušla u sam vrh atletičarki IV razreda i takođe osvojila bronzu u veoma oštroj trci.

Ana Dragojević je osvojila srebrno odličje u veoma brzoj i masovnoj trci devojčica VI razreda na 600m.

U konkurenciji mlađih juniora istakao se Uroš Ostojin, član AK "Partizan 1945", pulen trenera Saše Stojilovića koji je vodio trku ali je u poslednjem metru ipak na kraju osvojio srebrno odličje. Ovo je bila odlična uvertira za njega, jer ga očekuje Prvenstvo države u krosu na 5000 m za dve nedelje u Boru.

Veoma zapažen uspeh su imali dečaci na svojoj prvoj uličnoj trci i to Vladimir Mirkov u trci III razreda osvojivši 8. mesto kao i Damjan Čikić i Nikola Dobrić koji su u trci dečaka VIII razreda osvojili 7 i 8 mesto.

Read 499 times

Booking.com

-------------------