PANČEVO: Sandri Smilevski zlato, Vladimiru Petkoviću srebro na Svetskom kupu u Fitnesu

okt 19 2017 /

Svetski kup u fitnesu i bodibildingu održan je u nedelju, 15. oktobra, u Kulturnom centru Pančevo. Takmičari iz 17 zemalja bili su podeljeni u 25 muških i 12 ženskih kategorija.

Predstavnici domaćina ovog velikog takmičenja, FLEX Fitnes kluba iz Pančeva, Sandra Smilevska osvojila je zlatnu medalju u kategoriji do 168 cm, a Vladimir Petković srebrnu medalju u kategoriji fitness class 1.

Na Svetskom kupu na kojem je učestvovalo oko 400 takmičara iz 17 zemalja, titula apsolutnog pobednika pripala je takmičaru iz Turske. U pitanju je Ali Kemal Kose.


(Sandra Smilevski)

Milan Kostić, potpredsednik Nacionalne fitnes asocijacije Srbije, izjavio je da je izuzetno zadovoljan kako je prošlo takmičenje i da će se truditi da se što više takmičenja održava u Pančevu i ubuduće.

- Ovo je sigurno jedan od najvećih spektakala organizovan ikada na Balkanu. Imali smo tatami na bini, zatim tatami iza bine da se takmičari pripremaju. Dobili smo pohvale od svetske fitness federacije. Svaki detalj je ispoštovan, a veoma su zahtevni standardi za održavanje ovakvog, svetskog takmičenja. Po prvi put smo imali Fit Kid – svetsko prvenstvo u dečjem fitnesu koji je organizovan u čak 48 dečjih kategorija od 3 do 18 godina, a bilo je više od 250 takmičara, kaže Milan Kostić.


(Vladimir Petković)

Na samom otvaranju uručene su plakete - znak zahvalnosti svima koji su zaslužni za uspešno organizovano takmičenje, kao i prijateljima, bivšim i sadašnjim sportistima i sportskim radnicima. Takmičenje je zvanično otvorila gradska menadžerka Maja Vitman.


(Milan Kostić, Ali Kemal Kose)

Takmičenje u bodibildingu i fitnessu je organizovao Milan Kostić iz FLEX fitness kluba, uz podršku Grada Pančeva i Turističke organizacije Pančevo.

Read 598 times

Booking.com

-------------------