STRELJAŠTVO: Liga pionira, kadeta i mlađih juniora Vojvodine održana u Pančevu

Marija Aleksić iz Pančeva osvojila je prvo mesto među kadetkinjama, a treće među mlađim juniorkama, dok je ekipa mlađih juniorki Pančeva osvojila drugo mesto u prvom kolu Lige pionira, kadeta i mlađih juniora Vojvodine održanom ovog vikenda u našem gradu.

Na ovom takmičenju učestvovalo je 150 takmičara iz 17 klubova iz cele Vojvodine.

Podmlađeni sudijski kadar Streljačke družine ''Pančevo 1813'' je uspešno sproveo celo takmičenje od 8 do 18 časova, u vazdušnoj streljani sa 22 mesta u dva nivoa, a ostvareni su i odlični rezultati u svim disciplinama.

Od pančevačkih takmičara, najuspešnija je bila Marija Aleksić koja je sa 385 krugova iz vazdušne puške, osvojila prvo mesto u kategoriji kadetkinja, a treće mesto u kategoriji mlađih juniorki. Ona je predvodila je i pančevačku ekipu mlađih juniorki, koje su osvojile drugo mesto sa 1119 krugova, uz pomoć Anastasie Grujoski (358) i Ivane Vislavski koja je sa 376 krugova sedma.

Devojke su osvojile važne bodove za Finale lige Vojvodine koje će biti sprovedeno u martu naredne godine.

Bodove su osvojili i Aleksandar Pavlović koji je sa 561 krugom osvojio peto mesto u kategoriji mlađih juniora, Teodora Kondić koja je četvrta pionirka sa 175 krugova i ekipa pionirki koja je osvojila šesto mesto uz pomoć debitantkinja Ive Rakonjac i Anamarije Petrov.

U toku novembra pioniri će gostovati na dva kola Lige Vojvodine, u Staroj Pazovi i Inđiji, a za mlađe juniore naredno kolo biće organizovano u Vrbasu početkom decembra.

V.J.P. / S.V.

Read 384 times

Booking.com

-------------------