RAGBI: Kadeti Dinama osvojili Prvenstvo Srbije

nov 07 2017 /
Tagged under

Ragbisti Dinama osvojili su prvo mesto na Prvenstvu Srbije za U16 kadete za 2017. godinu.

Poslednji, treći i odlučujući turnir Prvenstva Srbije za kadete održan je danas u Pančevu na pomoćnom terenu Sportskog centra Mladost. 

Na ovom turniru učestvovale su tri ekipe RK Dinamo 1954, RK Panonija i RK Pobednik.

Nakon veoma interesantnih utakmica na kraju je prvo mesto osvojila ekipa Ragbi kluba Dinamo 1954 iz Pančeva koja je ujedno trijumfovala i u generalnom plasmanu i osvojila Prvenstvo Srbije za 2017. godinu.

“Veprovi s Tamiša” su pod sjajnim vođstvom trenera Filipa Dimitrijevića i Đorđa Gavrilovića u finalu pobedili ekipu RK "Rad" i potvrdili još jednom da je škola ragbija Dinama na pravom putu i piše novu istoriju kluba.

Prošlog vikenda pioniri Dinama takođe su osvojili titulu prvaka Srbije u svojoj kokurenciji.

Zlatni momci koji su danas igrali za tim Dinamo: Strahinja Jokić; Stefan Aleksić; Stefan Dramićanin; David Pal; Mihajlo Đordan; Aleksandar Krkljuš; Jovan Trifunović; Aleksandar Pešterac; Nikola Ivanovski; Valentin Suša; Milevski Stefan; Luka Anđelković; Dragan Paunov; Stefan Marković; Vukašin Vasić; Andrej Barbul i Nikola Ivanovski.

Narednog vikenda na terenima S.C. Mladost u Pančevu na programu je i finale juniorskog prvenstva, a RK Dinamo dočekuje ekipu RK "Rad".

I.S.

Read 437 times

Booking.com

-------------------