STRELJAŠTVO: Elektronske mete za SD Pančevo 1813

Streljački savez Vojvodine je uz pomoć Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu obezbedio četiri elektronske mete za trening.

Njihova cene je iznosila milion i 150.000 dinara. Pokrajinski sekreterijat je iz posebnog programa dodelio  400.000 dinara, a ostatak novca za kupovinu meta obezbedio je Savez iz redovnih sredstava koja dobija od Pokrajine i iz sopstvenih sredstava.  Predsednik Streljačkog saveza Vojvodine Dragan Alimpijević je istakao da je posle izvršene analize rada vojvođanskih klubova odlučeno da mete dobiju sledeći klubovi: Kikinda, Pančevo 1813, „Živko Reljić Zuc“ iz Sremske Mitrovice i Mladost iz Inđije.

 

- U Streljačkoj družini ‘’Pančevo 1813’’ smo očekivali elektronsku metu sa više strana,već nekoliko godina, ali su Pokrajinski sekretarijat za sport APV I SS Vojvodine, konačno našli način i obezbedili ovoga puta četiri mete, od kojih zasluženo jedna pripada Pančevu, a obećana je uskoro još jedna od nabavki sledećih godina.

Obzirom da jedna meta vredi oko 300.000 dinara, zahvaljujemo se svima koji su doprineli da se obezbedi kvalitetniji trening i u Streljačkoj družini’’Pančevo 1813’’, jer mi od naših sredstava nikada ne bismo mogli da kupimo. Meta je najpotrebnija vrhunskim strelcima, kkojih u Pančevu ima uvek desetak, a svakako najviše našem najboljem strelcu Dejanu Pešiću, koji je najbolji senior puškom u Vojvodini i već više godina je u reprezentaciji Srbije.

Da nebi zaostajao za svojim rivalima, Dejan je prethodnih tri godine putovao u Beograd i Staru Pazovu na treninge na elektronskim metama koje su tim klubovima nabavilie njihove Opštine. Pored smanjenja troškova puta na treninge, Dejanu će biti lakše da trenira u svojoj streljani, i za kraće vreme, tako da će moći da pomogne u pripremi i naših mladjih strelaca na elektronskoj meti, rekao je Siniša Veljković  iz Streljačke družine „Pančevo 1813".

Read 484 times

Booking.com

 

Podržite Internet Magazin K-013

-------------------