RAGBI: Održana treća redovna Skupština rk "Dinamo 1954"

dec 04 2017 /

U subotu, 02. decembra, održana je treća redovna Skupština ragbi kluba "Dinamo 1954". 

Na samom početku predsednik kluba, Miomir Kalabić, pozdravio je goste, igrače i upravu ali i zahvalio gradu Pančevu, Sportskom savezu Pančeva i ostalim institucijama koje su prepoznale potencijal kluba koji je za tri godine postigao sjajne rezultate.

U nastavku, uručena su priznanja osvajačima zlatnih medalja.

U kategoriji petlića priznanja su dobili Djura Petrović i Marko Zlokolica. U kategoriji pionira priznanje je dobio Strahinja Adžić. U kategoriji kadeta priznanje je dobio Aleksandar Krkljuš, juniora Danilo Rašeta i seniora Petar Hinić

Igor Stojadinović, sportski direktor ragbi kluba "Dinamo 1954" kaže da su rezultati vidljivi na svakom koraku.

- Naš klub je osvojio tri prvenstva Srbije za juniore, kadete i pionire, Kup Srbije za petliće i turnir Memorijal „Boško Strugar“. Iz naših redova bilo je 7 juniorskih reprezentativaca Srbije (II Evropsko do 18 godina), istakao je Stojadinović.

"Za sledeću sezonu očekujemo isti uspeh u mlađim kategorijama" - našalio se Stojadinović i dodao da je značajno što Dinamo nastupa u svim kategorijama, na svim takmičenjima i da su timovi kompaktni.

-  Što se tiče seniorskog tima, radićemo na pojačanjima i pokušaćemo da napadnemo prvo mesto u B grupi. Hvala igračima koji su sve ovo izneli, njihovim trenerima i svim prijateljima sporta, zaključio je Stojadinović.

Da ragbi klub "Dinamo 1954" drži do tradicije dokazuje i dolazak veterana Dušana Novakova, Mićka Lazića, Andreja Halupe, Dušana Stepanova i Mileta Stepanova, kojima su dodeljena priznanja za osvojenu prvu titulu ovog kluba pre tačno 60 godina. 

Skupština je jednoglasno usvojila izveštaje i dala legitimitet daljem radu tima i uprave.

Read 478 times Last modified on ponedeljak, 04 decembar 2017 00:48

Booking.com

 

Podržite Internet Magazin K-013

-------------------