SEHA LIGA: Rukometaši Dinama dočekuju Vojvodinu

dec 08 2017 /

Deseto kolo SEHA lige u rukometu igraće se u nedelju, 10. decembra u Pančevu. Ljubitelji rukometa imaće priliku da u Hali sportova u 19 časova pogledaju srpskiderbi rukometaša pančevačkog Dinama i Vojvodine iz Novog Sada.

Ivan Petković, šef stručnog štaba u Dinamu rekao je da će ovo biti veoma neizvesna utakmica jer su u poslednjih godinu dana ove dve ekipe igrale pet puta.

- Skor nam je identičan i oni i mi imamo po dve pobede i jedan remi. Uvek igramo neizvesne mečeve. Sigurno je da će to biti praznik rukometa. Osokoljeni smo pobedom u utakmici protiv Nexea i spremno dočekujemo Vojvodinu. Izuzetno cenim sve što je Vojvodina uradila u prethodnih pet godina i sigurno nisu bez razloga na pozicijama na kojim jesu i pet puta uzastopce osvajači titule prvaka države. Moji igrači će pokušati da budu maksimalno angažovani na utakmici u Pančevu da probamo da odigramo dobar rukomet, kazao je Petković.

U utakmici ovaj put nema favorita, i jedna i druga ekipa imaju iste šanse, što su više puta do sada i pokazali.

- Sigurno nije dobra situacija što se tiče povrede Distola i Branka Radanovića ali nadamo se najboljem, da ćemo uspeti da ih oporavimo do nedelje, kazao je on.

Petković je pozvao sve Pančevce i sve ljubitelje rukometa da dođu na utakmicu i da podrže Dinamo, jer je uveren da će njegovi igrači kao i do sada ostaviti srce na terenu i publici pružiti odlične minute.

Stefan Šaponjić, rukometaš Dinama kaže da su on i njegovi saigrači poneti osvojenim bodom u utakmici protiv Nexea i sa puno elana nastavljaju takmičenje u SEHA ligi.

- Dobro znate da je Vojvodina bila prvak a mi viceprvaci, kao i da smo u prvom delu takmičenja uzeli tri boda u meču protiv rukometaša Vojvodine. Zato očekujemo i u Pančevu čvrst meč i publici obećavamo da će uživati, kazao je Šaponjić.

Utakmica će se igrati u nedelju, 10. decembra u 19 časova u Hali sportova na Strelištu.Konoba32Konoba32Konoba32

Ostavi komentar

K2_COMMENT_FORM_NOTES

-------------------