SEHA liga: Dinamo putuje na gostovanje Metalurgu u Skoplje

Odmah posle susreta s Vojvodinom u nedelju uveče u Pančevu, igrači Dinama putuju za Skoplje na susret s ekipom Metalurga. Meč će se igrati u utorak, 12. decembra u 16.15 minuta.

Ivan Petković, trener Dinama kaže da je za njega i njegove igrače krenuo pakleni decembar, izuzetno zahtevan.

- Nama je ovo četvrta utakmica za četrnaest dana. Nadam se da ću uspeti da oporavim sve igrače. Metalurg je mlad ali tim koji je dugo na okupu i dugo igraju SEHA ligu. Nadam se reakciji u Skoplju u odnosu na ono što smo pružili kad smo igrali protiv njih u Pančevu. Optimista sam u odnosu na minute koje Dinamo pokazuje u SEHA ligi, sve izgleda bolje i bolje, i hteo bih da pohvalim moje momke i poželim da ostanu u dobrom kontinuitetu, kazao je Petković.

U Metalurgu imaju dva vrhunska pivotmena i to dobro koriste, ali i igrači Dinama, iako debitanti u SEHA ligi, iz utakmice u utakmice sve bolje igraju, i do kraja lige obećavaju nova iznenađenja.

Aleksandar Pilipović, igrač Dinama ne krije optimizam zbog meča u Skoplju.

- Idemo u dobrom raspoloženju u Skoplje. Tamo nas čeka mlada i motivisana ekipa, ali, nadam se da ćemo i tamo stići do pobede, kazao je Pilipović.

Ubrzani tempo za naše rukometaše se nastavlja i samo pet dana nakon Skoplja, 17. decembra, u Pančevu ih očekuje susret sa ekipom slovenačkog Velenja.

M.D./V.J.P.

Read 376 times

Booking.com

-------------------