SEHA LIGA: Rukometaši Dinama pobedili Vojvodinu sa 22:20 (VIDEO)

Rukometaši pančevačkog Dinama pobedili su srpskog šampiona Vojvodinu rezultatom 22:20 u Hali sportova u Pančevu.

Dinamo je ostvario novu pobedu, dok su Novosađani ostali na začelju tabele u SEHA ligi. Najefikasniji igrač u ekipi Dinama bio je Bunjevčević, a u ekipi Vojvodine Nadoveza.

Nakon utakmice Dragan Kukić, trener Vojvodine kazao je da su njegovi igrači u prvom poluvremenu imali igru, dobru odbranu, a utakmicu su kontrolisali kako su i želeli. 

- U drugom poluvremenu, na neki način, moja ekipa kao da je čuvala rezultat. Tada smo pogubili sve konce. Jedna, od sjaja do očaja, utakmica za nas, ocenio je Kukić.

Dimitrije Jelić, golman Vojvodine kaže da su prvo poluvreme odigrali odlično a u drugom kao da im je voda ušla u uši. To je ekipa Dinama iskoristila.

Ivan Petković, trener Dinama kazao je da njegovi igrači nisu dobro ušli u utakmicu. 

- Fantastično su gosti odigrali prvi deo utakmice. Mi moramo da se navikavamo da svaku utakmicu igramo dobro. Danas smo pokazali da smo tim. Imam 16 heroja u ekipi. Danas je pobedio Dinamo iz Pančeva, zato nikoga ne želim da izdvajam, ocenio je trener Petković

Nikola Radovanović, golman Dinama smatra da je utakmica opravdala derbi kola. 

- Oni su dobro počeli ali mi smo uspeli da sve to stignemo i zasluženo slavimo. Zahvalio bih se divnoj publici i pozvao da sa nama budu i na sledećoj utakmici u Pančevu, rekao je Radovanović.

Za Pančevce nema odmora, odmah nakon meča s Vojvodinom čeka ih put za Skoplje i susret s ekipom Metalurga. Taj meč će se igrati u utorak, 12. decembra u 16.15 minuta. Već 17. Decembra rukometaše Dinama u Pančevu očekuje susret sa ekipom slovenačkog Velenja.

(Foto/Video: SehaLeague)

Read 347 times

Booking.com

 

Podržite Internet Magazin K-013

-------------------