SEHA liga: Dinamo dočekuje Meškov Brest

Rukometaši Dinama u nedelju, 11. februara u 13 časova, igraće u Hali sportova na Strelištu utakmicu protiv ekipe Meškov Brest iz Belorusije, u nastavku takmičenja u regionalnoj SEHA ligi.

Ivan Petković, trener RK Dinamo, podsetio je na konferenciji za novinare da je tim Meškova, veoma jak sastav koji čine reprezentativci Belorusije, Rusije, Srbije, Hrvatske.

- Ušli su u 16 ekipa u Ligi šampiona, što dovoljno govori o njihovom kvalitetu. Apsolutni su favoriti u ovom meču. Mi smo u dobrom raspoloženju što se tiče treninga, ali u velikim smo problemima kad je reč o povredama, jer sa nama protiv Meškova neće biti na terenu: Bunjevčević, Elezović, Banduka i Stojanović. Ono što volim da istaknem, onih 16 koji će igrati, biće pravi i ostaviće srce na terenu, kako se to kaže, i očekujem dobre minute Dinama, da se što bolje uigramo pred susret sa Tatranom kao i Vojvodinom u finalu kupa Vojvodine, kazao je Petković.

Petar Žujović, igrač Dinama je iskoristio priliku da javno poželi dobrodošlicu momcima koji su im se pridružili u zimskom prelaznom roku.

- Žao mi je što su se provredila naša četiri saigrača. Do sada smo u SEHA ligi videli kako bi trebalo da igramo. Maksimalno koncentrisano u odbrani i sa što manje grešaka u odbrani, pa onda imamo i čemu da se nadamo, kazao je Žujović.
On je pozvao publika da dođe u velikom broju u halu i podrži rukometaše, ali i da uživa u dobrom rukometu.

Samo tri dana nakon Meškov Bresta, Pančevci će 14. februara na domaćem terenu ugostiti i ekipu Tatran Prešov iz Slovačke.

V.J.P. / S.D.

Read 688 times
Konoba32Konoba32Konoba32

-------------------