SEHA LIGA: Rukometaši Dinama dočekuju Vardar iz Skoplja

U utorak, 6. marta, rukometaši Dinama odigraće utakmicu prodiv Vardara iz Skoplja u okviru 16. kola SEHA rukometne lige.

Ivan Petković, šef stručnog štaba kaže da ne postoji veća čast za jedan grad i klub da ugosti zvaničnog prvaka Evrope:

- Ipak, to nije slučajno, jer Dinamo je svojim radom i ponašanjem to zaslužio. Pre svega da pozovem ljubitelje rukometa da nas i ovog puta podrže. Bili su sa nama i kad je bilo dobro i loše, tako da očekujem prepunu dvoranu i ovog puta. Vardar je apsolutni favorit, a smatram da je i ove sezone najozbiljniji kandidat za osvajanje titule najboljeg na Starom kontinentu, rekao je Petković.

Na drugoj strani, radujem se što nam se vraćaju Radanović i Jelić u ekipu. Pokušaćemo i ovog puta, a zna se kakav roster ima Vardar, sa više od dvadeset reprezentativaca, da odigramo što više dobrih minuta, da budemo hrabri, da ne pravimo tehničke greške i da ne budemo nervozni. Kao trener garantujem borbenost, ne samo sada, već do 2. juna, do kraja naših nastupa u ovoj sezoni.

Veselin Jelić, prvotimac Dinama kaže da je igra sa evropskim šampionom satisfakcija za svakog igrača kao i za klub Dinamo:

- Nema šta mnogo da se priča, zna se ko je Vardar. Naša ideja je uvek jasna, a to ćemo pokušati i u utorak. Da budemo borbeni i s jasnom željom. Bez obzira na naše šanse, želim da pokažemo sve ono što umemo i da damo sve od sebe.

Utakmica se igra u utorak 6. marta od 17:15 u hali sportova Strelište.

(Pančevo Online)Konoba32Konoba32Konoba32

Ostavi komentar

K2_COMMENT_FORM_NOTES