SEHA LIGA: Rukometaši Dinama dočekuju PPD Zagreb

Rukometni klub Dinamo odigraće predposlednju utakmicu protiv PPD Zagreba u okviru regionalne SEHA lige u sredu, 14. marta, od 20 sati u Hali sportova „Strelište“.

Ivan Petković, šef stručnog štaba, kaže da nam u goste dolazi renomirani protivnik:

- Imaju veliku tradiciju u staroj Jugoslaviji gde su imali velike sportske role, kao i u Evropi. U prilog tome koliko su veliki neka posluži činjenica da su od 25 godina koliko postoji Liga šampiona, oni učestvovali u eliti čak 24 puta. Takođe, od kada ih je preuzeo kolega Saračević, ove sezone igraju mnogo bolje.

Naš zadatak, pre svega pred našom publikom, biće da ponovo odbrana bude na nivou, da damo sve od sebe, a ako nam se slučajno ukaže neka prilika da probamo da je iskoristimo. Pozivam publiku, da kao protiv Vardara, ponovo budu uz nas.

Zagreb je velikan evropskog rukometa i zaslužuje veliko poštovanje, ocenio je Dejan Pralica prvotimac Dinama i dodao da će Dinamo pokušati da pruži što jači otpor:

- Nema dileme oni su favoriti ali probaćemo da ih iznenadimo. Moramo maksimalno da se spremimo za ono što nas čeka u domaćoj ligi nakon ovog regionalnog takmičenja – kazao je Pralica.

Utakmica se igra od 20 sati u Hali sportova „Strelište“ uz direktan prenos na Arena Sport kanalu.

(Izvor: Pančevo Online / Foto: SehaLeague, M.D.)Konoba32Konoba32Konoba32

Ostavi komentar

K2_COMMENT_FORM_NOTES