Rukometaši Dinama dočekuju Metaloplastiku u Plej-ofu Super rukometne lige Srbije

U nedelju, 22. aprila, rukometaši Dinama dočekuju šabačku Metaloplastiku. Oni će odigrati utakmicu u plej-ofu Super rukometne lige Srbije u Hali sportova "Strelište" od 18 sati.

Šef stručnog štaba Ivan Petković sa optimizmom ulazi u predstojeći meč: 

- Ovih mesec dana pauze smo iskoristili na pravi način. Nismo imali dovoljan broj utakmica da se pripremimo, ali mislim da ćemo u hodu uspeti da dođemo do željene forme i ostvariti cilj. Dolazi nam ozbiljna ekipa, koja se odlično pokazala u proležnom delu takmičenja. Ovo je izuzetna utakmica za nas i očekujem od svojih momaka da prepoznaju situaciju. Moramo da damo maksimum u naredna dva meseca. Pozivam sve naše navijače da dođu i da nam pruže podršku, kazao je Petković. 

Jovan Stojanović, prvotimac Dinama veruje u svoj tim jer su sada u punom sastavu:

- Vratili su nam se svi povređeni igrači i mislim da smo spremni da damo svoj maksimum u nedelju. Metaloplastika je odigrala odlično drugi deo sezone i verujem da će biti dobra utakmica. Pozivam sve navijače da dođu da nas podrže jer će se igrati kvalitetan rukomet, rekao je Stojanović.

Ukoliko ipak niste u mogućnosti da dođete u Halu sportova "Strelište" ovaj meč možete pogledati u direktnom prenosu na RTS-u kao i putem livestream-a na Youtube kanalu Rukometnog kluba Dinamo.

(Izvor: Pančevo Online)Konoba32Konoba32Konoba32

Ostavi komentar

K2_COMMENT_FORM_NOTES