Zlatne medalje za soliste PK "Balerina" na plesnom takmičenju u Zagrebu

maj 15 2018 /
Tagged under

Plesni klub “Balerina” iz Pančeva predstavljao je Srbiju sa svojim solistima od 10. do 11. maja u Areni Zagreb, u Hrvatskoj, gde je održano Evropsko prvenstvo International dance open Zagreb 2018, koje okuplja više od 200 klubova, 10.000 plesača iz 40 zemalja.

Helena Jokić je u dve kategorije u pojedinačnom plesu uzela dve zlatne medalje.

Ivana Matičić je u svojoj kategoriji zauzela treće mesto.

Helena Bogdanov i Dana Dodić osvojile su svaka po dve zlatne medalje u svojoj kategoriji, dok je Natalija Kaut osvojila tri zlatne medalje u svojoj kategoriji.

Aleksandra Mrdić je osvojila dve zlatne medalje u svojoj kategoriji, dok je Anđela Petraš osvojila jednu zlatnu i jednu srebrnu medalju.

Sara Pavlovski je osvojila tri zlatne medalje i jednu srebrnu medalju + gold ticketza galla show u kome će igrati najboljih 48 solista, parova, malih grupa, formacija i produkcija. Sudiće 12 sudija a nagradni fond je 5.000 evra.

Sara Pavlovski, Helena Jokić, Helena Bogdanov, Dana Dodić, Natalija Kaut, Aleksandra Mrdić i Anđela Petraš su uspele da se kvalifikuju za Svetsko prvenstvo u Milanu - Bergamu - Italija koje će se održati u oktobru 2018. godine.

(Izvor: Pančevo Online / PK Balerina)

Read 498 times
Konoba32Konoba32Konoba32

-------------------