Pet medalja na Međunarodnom atletskom mitingu u Kranju za Srbiju!

jun 12 2018 /
Tagged under

Predstavnici Srbije 9. juna učestvovali su na 24. memorijalnom Međunarodnom atletskom mitingu u Kranju "Memorijal Vučko 2018": atletičari pančevačke Panonije i sprinterka Maja Ćirić koja živi u Ljubljani gde i trenira sa našim Olimpijcem Emirom Bekrićem.

Ekipu Srbije je vodio pančevački trener Saša Stojilović koji je pored toga bio uvršten i u protokol dodele medalja najboljima na takimčenju u Kranju. Ovaj miting mnogi smatraju najkvalitetnijim ali i najmasovnijim na Balkanu uzimajući u obzir da je nastupilo skoro 1000 atletičara iz 6 zemalja (Slovenija, Srbija, BIH, Hrvatska, Austrija i Italija).

Naša atletičarka Maja Ćirić osvojila je dve srebrne medalje u sprintu na 100 i 200m.

Ana Dragojević iz Pančeva je osvojila bronzanu medalju na 600m u jakoj konkurenciji mlađih pionirki dok je sjajna Hana Jaramaz hrabrim finišem osvojila zlato na 600m za uzrast U12.  

U kategoriji starijih pionira Damjan Čikić je osvojio bronzu na 300m odmah iza Italijana i Slovenca koji su važili za favorite.

Zadovoljni utiscima iz Kranja AK Panonija iz Pančeva će i sledeće godine nastupiti na ovom prestižnom takmičenju.

Sledećeg dana atletičari koje takođe vodi trener Saša Stojilović a nastupaju za beogradski AK Partizan 1945 su takođe zablistali na Kupu Beograda za mlađe juniore.

Uroš Ostojin je osvojio zlatnu medalju u trci na 800m i postavio lični rekord dok je Marko Stojilović uzeo srebro u bacanju koplja.

Last modified on sreda, 13 jun 2018 16:49
Konoba32Konoba32Konoba32

-------------------