Zorana Barjaktarović trostruka prvakinja na Prvenstvu Srbije u Kruševcu

jul 10 2018 /
Tagged under

Najbolja mlađe seniorska atletičarka Srbije, članica AK ,,Dinamo“ Pančevo Zorana Barjaktarović nastupila je u Kruševcu na Prvenstvu Srbije za seniore i mlađe seniore i osvojila čak tri zlatne medalje.

Ona je nastupila u dve najkraće sprinterske discipline i ostvarila ubedljive trijumfe. Na 100m pobedila je rezultatom 11,70, a u trci na 200m rezultat je bio 23,62.

- Posle svih povreda i ostalih nedaća koje su je pratile od početka sezone na ovom takmičenju je najzad pokazala koliko je spremna i kakve rezultate moze postići. Rezultat na 200m je samo 12 stotih daleko od norme za Evropsko prvenstvo u Berlinu. Ali iznad svega, što je najbitnije, to je da je Zorana najzad mogla da istrči trku bez ikakvih bolova u leđima i zadnjoj loži koji je prati od početka takmičarske sezone, kaže njen trener Ljupčo Cvetkoski.

Zoranu Barjaktarović u narednom periodu očekuje nekoliko ozbiljnih i jakih međunarodnih takmičenja na kojima očekujemo još bolje rezultate.

Zorana je u Kruševcu ponela još jednu titulu, a to je prvak Srbije na 100m za mlađe seniore.

- Ovim putem moram se zahvaliti svima koji su u ovom periodu koji je bio jako težak za Zoranu i mene bili uz nas i pomogli nam da prevaziđemo sve nedaće i dođemo na dohvat cilja a to je seniorsko Prvenstvo Evrope u Berlinu, kaže trener Ljupčo Cvetkoski.

Read 658 times Last modified on utorak, 10 jul 2018 10:20
Konoba32Konoba32Konoba32

-------------------