KOŠARKA: KK Tamiš spremno ulazi u novu takmičarsku sezonu

sep 20 2018 /
Tagovano

Izabranici Bojana Jovičića su već uveliko u trenažnom procesu. Odigrali su pet pripremnih utakmica i iz četiri su izašli kao pobednici.

Pobedili su dva puta ekipu Dinama iz Rusije, Kolubaru iz Lazarevca, ekipu Dunava, a poraz su pretrpeli u Vršcu od istoimenog protivnika.

Sastavljena je vrlo zanimljiva ekipa, koja sadrži sve potrebno za uspešnu sezonu. Detaljnije o tome rekao nam je jedan od najboljih strelaca u KLS, Ivan Smiljanić, koji će i ove godine braniti boje KK Tamiša.

Ove godine je sastavljena jedna izuzetno zanimljiva ekipa po mom mišljenju. Rekao bih da je to spoj mladosti, talenta i iskustva. Na svakoj poziciji smo dobro pokriveni i imamo izuzetno dobar napadački potencijal koji bi trebao vremenom, treninzima i utakmicama da se povećava još više.Za sada smo odigrali pet pripremnih utakmica, većinu smo rešili u našu korist ali mislim da smo trenutno negde na 50% našeg punog potencijala.Trudimo se da ispunimo zahteve koje nam zadaje trener, naravno ima tu i grešaka ali kad se sve to slegne bićemo ozbiljna takmičarska ekipa, rekao je Jovičić.Konoba32Konoba32Konoba32

Ostavi komentar

K2_COMMENT_FORM_NOTES

-------------------