STRELJAŠTVO: Dejan Pešić je osvojio bronzanu medalju

nov 15 2018 /
Tagged under

Proteklog vikenda je u Smederevu održano drugo kolo Kupa SS Srbije po A programu na kojem je nastupilo sedam takmičara SD''Pančevo 1813'' sa ekipom seniora vazdušnom puškom i ekipom seniora pištoljem.

Dejan Pešić je ponovo osvojio medalju, ali ovoga puta bronzanu, za treće mesto sa 623,1 krugom u veoma jakoj konkurenciji seniora vazdušnom puškom. Pokazao da je u jakoj formi na početku nove sezone. Obzirom da nije nastupio Gabriel Dautović zbog bolesti, ekipa seniora puškom se plasirala na peto mesto i osvojila novih 6 bodova za finale Kupa, a ovoga puta su nastupili Dalibor Pavlović sa 592,1 i mjadji junior Aleksa Rakonjac sa 586,7 krugova,koji sve bolje napreduje. Nastupila je i junorka pištoljem Ema Puzić sa 495 krugova. 

Ekipa seniora pištoljem je osvojila osmo mesto i novih tri boda za finale Kupa, mada je više ekipa bile ujednačeno, pa su šesto mesto izgubili za samo četiri kruga. Ujednačeni su bili i rezultati naših takmičara.

Tako je Jovan Pavlica je pogodio 538 krugova, Aleksandar Zubović 528 i Đorđe Jovčević 533 kruga, koji je u juniorskoj konkurenciji osvojio peto mesto i novih 6 bodova za finale Kupa SS Srbije, koje će biti održano u februaru naredne godine.

Last modified on četvrtak, 15 novembar 2018 11:01
Konoba32Konoba32Konoba32

-------------------