Streljaštvo: Završno treće kolo KUP SS Srbije po A programu, Pančevci u finalu

dec 24 2018 /

Na završnom, trećem kolu KUP-a SS Srbije po A programu za juniore i seniore, koje je održano proteklog vikenda u Beogradu, iz Streljačke družine ,,Pančevo 1813'' je nastupilo devet takmičara u pojedinačnoj konkurenciji i dve muške ekipe iz puške i pištolja.

Ekipa seniora puškom, je osvojila četvrto mesto i sedam bodova, a nastupili su Dejan Pešić sa 618,1, koji je za deseto mesto osvojio još jedan bod, Gabriel Dautović sa 614,0, Dalibor Pavlović sa 595,0 i kadet Aleksa Rakonjac sa 572,6 kruga. Debitovala je i kadetkinja Teodora Kondić sa 551,0 u konkurenciji juniorki puškom.

Ekipa seniora pištoljem, je osvojila osmo mesto i jedan bod, a nastupili su Aleksandar Zubović sa 531, junior Đorđe Jovčević sa 510 i kadet Mihajlo Slijepčević sa 475 krugova, koji je uspešno debitovao a umesto seniora Jovana Pavlice. Juniorka pištoljem, Ema Puzić je odustala.

Na konačnoj tabeli nakon tri kola, za FINALE KUP SS Srbije, koje će biti održano 09.i 10.februara naredne godine, su se plasirale obe tročlane ekipe seniora puškom (na četvrtoj poziciji) i pištoljem (na osmoj poziciji), a u pojedinačnoj konkurenciji, junior Đorđe Jovčević, koji se nalazi na devetoj poziciji juniora pištoljem, i Dejan Pešić, koji se nalazi na čvrstoj četvrtoj poziciji seniora puškom. 

Po najavi selektora reprezentacije puškom, Dragana Donevića, ta pozicija Dejanu obezbeđuje i učešće na prestižnom međunarodnom turniru u Minhenu, krajem januara, na kojem će nastupiti strelci iz celog sveta.

(A. Simić / Foto: S. Veljković)Konoba32Konoba32Konoba32

Ostavi komentar

K2_COMMENT_FORM_NOTES

-------------------