STRELJAŠTVO: Dejan Pešić je peti senior, a četvrti u ''miksu'' na Vojvodina KUP-u

feb 04 2019 /

streljastvo, dejan pesic, pancevo

Proteklog vikenda je u Novom Sadu održano treće međunarodno takmičenje vazdušnim oružjem''VOJVODINA KUP'', na kojem je nastupio i pančevački reprezentativac Dejan Pešić.

Prvog dana je Dejan ušao u finale od osam najboljih seniora sa rezultatom od 617,8 krugova, a u finalu je osvojio peto mesto. Drugog dana su nastupali mešoviti parovi, te je Dejan ponovo nastupio sa Ivanom Marić, juniorkom KSS ''Policajac'' iz Beograda, koja je otpucala 413,5, a Dejan 412 2 kruga. Sa tim rezultatima su se plasirali na četvrto mesto u finalu od pet najboljih parova, i nakon finala ostali na četvrtom mestu sa rezultatima Dejana od 193,9 i Ivane od 192,2 kruga.

Ovaj par u popularnom''miksu'' je već deset puta nastupao i gotovo uvek bio u finalu, te će i na dalje nastaviti nastupe i uspešnu saradnju između dva kluba. Pančevac Branislav Parezanović, koji je nakon uspešne juniorske karijere u reprezentaciji Srbije, nastavio nastupe i za seniorsku ekipu KSS''Policajac'', ovoga puta je osvojio srebrnu medalju iz vazdušnog pištolja sa 562 kruga u kvalifikacijama. Pored Branislava, u pančevačkoj streljani redovno trenira i njegov klubski kolega, takođe pančevac Vasilije Groza, koji je prethodnog vikenda sa 566 krugova, osvojio zlatnu medalju na prvenstvu Beograda.

Narednog vikenda,pančevački seniori puškom i pištoljem, će nastupati na Finalu KUP SS Srbije u Smederevu.