FINALE KUPA SS SRBIJE: Đorđe je četvrti junior pištoljem a Dejan peti senior puškom

feb 11 2019 /

dejan pesic, streljastvo

Proteklog vikenda je u Smederevu održano Finale Kup-a SS Srbije, po A programu, na kojem su nastupile obe ranije kvalifikovane seniorske ekipe Streljačke družine ''Pančevo 1813'' puškom i pištoljem, i u pojedinačnoj konkurenciji Đorđe Jovčević junior pištoljem i Dejan Pešić senior puškom.

Đorđe Jovčević je u finalnom osnovnom meču zauzeo peto mesto  sa 536 krugova, a u finalu od 8 najboljih juniora pištoljem, osvojio četvrto mesto, mada je bio veoma brizu bronzane medalje, jer se dva puta penjao na treću poziciju nakon dva najjača pogodka od 10,9 krugova.

Dejan Pešić je u finalnom osnovnom meču takođe zauzeo peto mesto sa 622,1 krugom, a u finalu od 8 najboljih seniora, osvojio takođe peto mesto.

Ekipa seniora puškom je osvojila peto mesto, mada joj je do trećeg mesta nedostajalo samo 1,9 krugova. Pored Dejana za ekipu su nastupili Gabriel Dautović sa 606,1 i Dalibor Pavlović sa 590,1 krugova.

Ekipa seniora pištoljem je osvojila osmo mesto, pošto je Đorđe Jovčević ovoga puta, otpucao samo 515 krugova, Jovan Pavlica 526, a Aleksandar Zubović 549 krugova.

Iste ekipe će nastupiti i na Prvenstvu Srbije, u Smederevu početkom marta, kada će imati priliku da ostvare bolje rezultate i plasmane.Konoba32Konoba32Konoba32

Ostavi komentar

K2_COMMENT_FORM_NOTES

-------------------