DŽUDO: Medalje za pančevce na međunarodnom turniru "Mladost Evrope"

mar 18 2019 /
Tagged under

Dzudo Pancevo

Četrnaesti po redu međunarodni turnir "Mlados Evrope" održan je u subotu, 16. marta, u Nišu.

342 takmičara iz Bugarske, Grčke, Makedonije, Rumunije i Srbije borila su se za odličja u konkurenciji starijih poletaraca, mlađih pionira i starijih pionira. Među njima su bili i članovi DŽK Dinamo, DŽK Akademija Jočić i DŽK Jedinstvo, koji su ostvarili zapažene rezultate i u grad "na Tamišu" doneli 13 medalja (3 zlatne, 4 srebrne i 6 bronzanih).

Zlatne medalje su osvojili: Đurišić Uroš - DŽK Dinamo, Ilić Mateja - DŽK Akademija Jočić i Nišić Nemanja - DŽK Jedinstvo.

Srebrne su zaslužili: Božić Miloš - DŽK Dinamo, Stanković Dušan - DŽK Dinamo, Strigić Golub - DŽK Akademija Jočić i Bogdanovski Vladimir - DŽK Dinamo.

Bronzama su se zadovoljili: Ćirić Filip - DŽK Dinamo, Mirković Nikola - DŽK Dinamo, Božić Jovan - DŽK Dinamo, Hovaković Petar - DŽK Jedinstvo, Kacijan Predrag - DŽK Akademija Jočić i Zubović Mateja - DŽK Dinamo.

Svi dosadašnji turniri su bili samo uvertira za ono što nas čeka u subotu 23. marta u sportskoj hali "Strelište", a to je TROFEJ GRADA PANČEVA,

Svečano otvaranje predviđeno je za 10 časova. Pozivaju sve zainteresovane da dođu i bodre najmlađe džudiste našeg grada.

Konoba32Konoba32Konoba32