STRELJAŠTVO: Prvenstvo Vojvodine za juniore i seniore po C programu u Pančevu

apr 15 2019 /
Tagged under

Streljastvo

Proteklog vikenda je u Pančevu održano Prvenstvo Vojvodine za juniore i seniore, u organizaciji Streljačke družine ''Pančevo 1813''.

Takmičenje je sprovedeno veoma uspešno sa sudijama iz Pančeva, Uljme i Zrenjanina, u šest partija u streljani sa 22 mesta, sa 130 učesnika iz 18 klubova, od kojih je bilo i 20 iz Pančeva.

Zbog masovnosti i velikog interesovanja za ove discipline, osnovano je i novo Streljačko udruženje''Panuka'' čije su seniorke uspešno startovale osvajanjem trećeg mesta u sastavu Mirjana Stojanović, Marija Kalkan i Stanka Jakimovska. 

 

Ekipa juniora SD''Pančevo 1813'' je osvojila treće mesto , u sastavu Aleksa Rakonjac, koji je sa 368 krugova osvojio četvrto mesto, Stefan Rađenović sa 350, Ognjen Lukić sa 340, a nastupili su i Aleksandar Pavlović i Aleksa Ušljebrka.

Ekipa juniorki je osvojila četvrto mesto, u sastavu Teodora Kondić koja je sa 358 krugova osvojila četvrto mesto, koliko ima i trećeplasirana, Iva Rakonjac je šesta sa 356 kruga, a nastupile su i Ana Tokić i Marina Mijatović. Marina je sa Snežanom Fodor i Dajanom Antonić, nastupila i za ekipu seniorki, koje su osvojile četvrto mesto.

Ekipa seniora je osvojila četvrto mesto u veoma jakoj konkurenciji od 13 ekipa, a Gabriel Dautović je četvrti sa 371 krugom, koliko imaju i drugo i trećeplasirani seniori. Dalibor Pavlović je ostvario 355, Jovan Pavlica 354 a Aleksandar Pavlović 326 krugova.

Konoba32Konoba32Konoba32