25 medalja za pančevačke džudiste na Memorijalnom turniru "Vladan Petrović"

apr 15 2019 /
Tagged under

Džudo

U subotu, 13. aprila, u Padinskoj skeli održan je 25 međunarodni memorijalni turnir "Vladan Petrović", na turniru je učestvovalo 39 ekipa iz Crne gore, Rumunije, Bosne i hercegovine, Republike Srpske i Srbije, kao i naše 4 ekipe Jedinstvo, Pančevo, Akademija Jočić i Dinamo.

 

Džudoke iz našeg grada su bile više nego li uspešne i osvojili su 25 medalja (8 z, 5 s i 12 b)

Najsjanija odličja osvojili su: Đurišić Nemanja, Anđelović Ilija, Đurišić Uroš, Đurović Aleksa, Nišić Nemanja, Francuz Filip, Jakimovski Đorđe i Krtenić Andrijana.

 

Malo manje sreće u finalnim borbama imali su: Lehni Kristian, Gavrilović Boško, Ćirić Filip, Zubović Mateja i Stojanovski Jelena.

Finale je za malo izmaklo, pa je usledila uspešna borba za treće mesto. Srebrne medalje su osvojili: Milovanović Vuk, Crnjin Luka, Božić Miloš, Strigić Golub, Balog Kristian, Mirković Nikola, Ostojić Marija, Đurđev Sara, Babić Vuk, Kacijan Predrag, Ćirković Nikola i Albijanić Nina.

Treba napomenuti i jedan mali kuriozitet, naime u četiri finalne borbe su se satali takmičari iz naših klubova. Takođe ekipa Dinama je 4 nedelju za redom ostvarila najbolje rezultate i bila najuspešniaj na ovom turniru.

Konoba32Konoba32Konoba32