ATP PANČEVO uvodi biznis klasu u autobusima

mar 30 2019 /
Tagged under

ATP Pancevo

Kako ekskluzivno saznajemo od 15. aprila ATP Pančevo uvodi biznis klasu u autobusima, u cilju poboljšanja kvaliteta usluga.

Biznis klasa predviđa kožna sedišta, kafu, čaj ili sok po izboru, mini sendvič, wifi, grejanje zimi, hlađenje leti, i primerak dnevnih novina. Ovaj deo autobusa je obezbeđen posebnom zvučnom izlacijom i paravanom, kako bi svi putnici u biznis klasi u miru i tišini stizali do svog odredišta.

Svi koji žele da uplate Biznis klasu to mogu učiniti preko sajta ATP Pančevo u pripejd varijanti ili dnevno prilikom kupovine karte na šalterima. Putnicima koji ne mogu da priušte sebi ovo zadovoljstvo na raspolaganju je drugi deo autobusa sa već dobro poznatim pogodnostima.

Ovaj pilot projekat realizovaće se na liniji Pančevo – Beograd. Ukoliko se u probnom periodu dobro pokaže u planu je uvođenje i spavaćih kola, student plus tarife i mnogih drugih usluga.

Od dobro obaveštenog izvora bliskog menadžmentu jedinog gradskog prevoznika saznajemo da je gradsko veće donelo pozitivno mišljenje na ovaj predlog, a cene će uskoro biti objavljene.

Konoba32Konoba32Konoba32

-------------------