ATP Pančevo uvodi interkontinentalnu liniju za Singapur

maj 03 2019 /

ATP Pančevo red vožnje

U Pančevo bi uskoro trebalo da stigne prva tura novih Kintetsu autobusa za lokalnog autoprevoznika, saznaju "Vesti sa teleksa". 

Tim povodom najavljeno je i otvaranje nove interkontinentalne linije za Singapur, koja bi trebalo do kraja godine da značajno poboljša finansijsku situaciju u ovom preduzeću.

"Nakon detaljne studije i plana reda vožnje utvrdili smo da je ovo odlična prilika kako za naše sugrađane tako i građane Srbije da na jeftin, brz i siguran način stignu do Singapura" kažu u Sektoru za saobraćaj ATP Pančevo.

Linija će ići prema sledećoj ruti: Pančevo, Niš, Sofija, Plovdiv (Bugarska), Istanbul (Turska), Ankara, Jerevan (Jermenija), Tbilisi (Gruzija), Volgograd (Rusija), Taškent (Uzbekistan), Dušanbe (Tadžikistan), Nju Delhi (India), Daka (Bangladeš), Mandalaj i Mieik (Mianmar) i odatle pravo duž obale do Kualalumpura i na kraju Singapura.

Nova interkontinentalna linija Pančevo – Singapur je u planu 2 puta nedeljno, ponedeljkom i petkom s polaskom u 20 časova sa perona 17, a putovanje do krajnjeg odredišta trajaće oko 103 dana.

Karte se mogu već sada nabaviti na šalterima ATP-a, a zbog ograničenog broja mesta neophodna je i rezervacija.

Detajnije informacije možete dobiti pozivom na broj 013 / 2518-570, pozivni za Srbiju +381.