Nebezbedna signalizacija kod "Turske glave"

maj 13 2016 /

Redakcija portala K-013 / Pančevo Online dobila je e-mail od Stefana Popovića, našeg čitaoca koji se požalio na to kako je u Ulici Žarka Zrenjanina, kod "Turske glave", postavljena nova signalizacija koja je po njegovom mišljenju nebezbedna.

"Smatram da je signalizacija dobra u smislu obaveštenja za one koji su prvi put u Pančevu, ali imam nekoliko ozbiljnih zamerki na koje treba obratiti pažnju. Znak je postavljen tako da pokriva polovinu površine trotoara, što je po mom mišljenju estetski krajnje neprimereno. Drugo, dok ste na bilo kom prevoznom sredstvu, biciklu, motoru, rolerima ili nečem trećem, i prolazite ovuda vi niste sigurni da li će te glavom udariti u znak ili ne. Ulica je prometna, i često se dešava da treba zaobilaziti pešake i ukoliko se to desi na mestu gde se nalazi ovaj znak, dovodite sebe u direktnu opasnost. Mislim da je trebalo drugačije odraditi kao na primer znak biciklističke rute "Eurovelo 6" koji se nalazi na samo nekoliko metara od ove turističke signalizacije" - kaže naš čitalac.

Mi ismo obišli mesto gde se nalazi znak, i došli smo do sličnog zaključka pa se pitamo da li će u slučaju nekog incidenta neko snositi odgovornost. Da li je bezbedno ili ne procenite sami, evo šta smo zabeležili:

Ukoliko želite da ukažete na neki problem ili podelite nešto sa našim čitaocima, pošaljite info na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .

Read 1818 times Last modified on subota, 14 maj 2016 01:44

Booking.com

-------------------