VOX POPULI: Jedno mišljenje, želja!

apr 05 2016 /

Reakcija na tekst "Levica Srbije podržava formiranje Nestranačke građanske liste" :

Jedno mišljenje, želja!

Promeniti zakon u stambenoj gradnji. Tiče se ekologije. Zabraniti izgradnju lokala, garaža, radionica u stambenim zgradama., a postojeće dovesti u normalan i primeren rad, da stanovnici zgrada mogu malo i psihički i fizički odmoriti, i ići na posao (ako ga imaju ), odmorni.

Drugo da se smanje članarine za individualni rekreativni ribolov, i veći deo članarine utrošiti za poribljavanje, veću kontrolorsku službu, da se deca uključe (besplatno do 14.god.), da se edukuju putemem ribolovačkih sekcija da štite životnu sredinu. Kapaciteta u ljudima imamo, samo dobri zakoni, strože sudstvo, efikasnije, veća kontrola, (ionako ima puno nezaposlenih), mala edukacija i pošten rad i nagradu, mogu postati stub ekoloških reformi.

Pošto i sami kažete ’’da se ne okupljaju oko lidera’’, zamolite gospodu iz sedme sile i drugih medija da Vas ne zovu liderom, primerenije je , osnivač, predsednik, prvi čovek, dobronamerna primedba. Narod kad čuje ili pročita ’’lider’’ odmah komentariše ’’još jedan leba bez motike i drugo’’.

Što se tiče ekologije tu ima puno toga. Primera radi analizatori u zavodu za zdravlje (Pančevo) i dalje tvrde da je voda za piće ispravna!? Ne znam samo kako se svakog vikenda toliko oseća hlor u vodi, što ja mislim da i analizator hlora koji je nekada postojao u Petrohemiji bi poludeo. A o ostalim satojcima u vodi možemo samo nagađati, mada prema nekim američkim istraživanjima i uz odgovarajuću analitičku opremu moglo bi se i kod nas kontrolisati. Naravno poštovati zakonsku regulativu 24 časa, i kazne brze i efikasne. ( Moja pusta mašta!)

Ovo su samo neka moja dugogodišnja razmišljnja, i za sada bih Vas i Vaše kolege iz stranke podržao.

Pozdrav, Peca(1957.).

Read 1191 times Last modified on utorak, 05 april 2016 19:11

Booking.com

-------------------