VOX POPULI: Evo malo i razglednica sa stare Mise (FOTO)

feb 18 2019 /

Stara Misa Pancevo

Stigla nam je i pošta sa stare Mise. Pogledajte i pročitajte delić problema koje muče stanovnike ovog dela grada. Prenosimo u celosti:

"Pružni prelazi i "kolovozni" prelazi koji NE postoje. Kao da ni mi ne postojimo. Biciklistička staza kao deponija, prelaz preko ulice Stevana Šupljikca ima samo kod perionice, što znači ako želite u pravcu "Aviva" morate bar 1km ići u krug. Pritom na tom pešačkom niko ne staje.

Stara Misa Pancevo

Pa predlažem "uredjivačima" grada da produže stazu u pravcu "Mol" pumpe i produže nam živote. Što se tiče pružnih ne-prelaza, to je ta Vršačka na kojoj je poginuo dedica jer nije čuo voz i onaj dečko sa slušalicom u ušima. Pa tako preko tog praznog "prelaza" naša deca svakodnevno prelaze prugu na putu do škole. Noću je neosvetljeno i bez asfalta...." 

Stara Misa Pancevo

Stara Misa Pancevo

Stara Misa Pancevo

Ukažite i Vi na problem u Vašem kraju. Pošaljite nam fotografije i/ili video zapis sa opisom problema, na naš email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili u inbox fejsbuk stranice K-013 Online,  a mi ćemo to objaviti na našem portalu.