Vremenska prognoza za Pančevo i okolinu za 24. april

U Pančevu i okolini u utorak sunčano i veoma toplo. Krajem dana jači razvoj oblačnosti, a tokom noći se očekuje lokalna pojava kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom.

Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna temperatura 14°C, maksimalna dnevna 28°C. 

Vreme u Pančevu i okolini narednih dana:

U Pančevu i okolini narednih dana sunčano i veoma toplo. U četvrtak i petak posle podne i uveče uz jači razvoj oblačnosti očekuje se pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Maksimalna temperatura u sredu biće do 27°C, a u četvrtak do 29°C, dok će u petak biti svežije, temperatura do 22°C. U subotu ponovo toplije, ali biće promenljivo oblačno i sparno, uz pojavu lokalnih pljuskova sa grmljavinom.

Vreme u Srbiji narednih dana:

Narednih dana u Srbiji sunčano i veoma toplo za ovo doba godine. Posle podne i uveče ponegde se uz jači razvoj oblačnosti očekuje pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Maksimalna temperatura u sredu od 25 do 29°C, a u četvrtak od 26 do 31°C. U petak malo svežije, naročito na severozapadu Srbije i maksimalna temperatura biće od 21°C na severu do 29°C na jugoistoku Srbije. U subotu promenljivo oblačno, ponovo veoma toplo i sparno, ponegde sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, a maksimalna temperatura biće od 24 do 29°C. 

Read 145 times

Booking.com

 

Podržite Internet Magazin K-013

-------------------